ceturtdiena, 2011. gada 3. marts

tad nu šodien tika apmeklēta pārceltā izrāde "AR VĪRU NAV VIEGLI" iekš Dailes teātra



Ievērtē video.. un izdari savus pirmos secinājumus :)
Kad es to noskatījos pirms izrādes, īsti nebiju pārliecināta vai gribās to redzēt dzīvē...tā Rešetina frizūra un Žagara "nelielās" bakenes kkā samulsināja...šķita, ka būs kkāda lēta/prasta izrādē.. bet tiklīdz pavērās aizskari, pārādījās skatuves noformējums un iznāca galvenā varone spīzdīgās augstpapēdenēs (ĀRKĀRTĪGI SKAISTAS) un fantastiskā kostīmā, tā sapratu, ka būs laba, ka būs smieklīgi un es pavilkšos. Un tā arī bija!!

Pirmais cēliens izcils, bet otrais gan bik tā kā 'pārmudrīts'.. valdija haoss.. kkāds bardaks .. liekas dejas, tai skaitā, suņu riešanas attēlošana mūzikas pavadījumā un vēl dažas epizodes) .. bet kopumā ņemot, pasmieties varēja un tā no sirds.. vārdu saspēle, dialogi, tēlojums perfekts.. Mani izrādes favorīti ->  Vita Vārpiņa (Džoanna Markhema) un Ģirts Ķesteris (Filips Markhems) :) pārējie arī, protams, fantastiski :).. ak, jā, kompliments Ilzei Ķuzulei-Skrastiņai par tik pārsteidzoši ātri atgūto perfekto figūru!!!Malacis :)

Es iesaku noskatīties!! Redz, ku arī links uz teijāteri http://dailesteatris.lv/index.php?1&136&view=view-show&show_id=1000101

Nav komentāru: