pirmdiena, 2011. gada 31. janvāris

The Kings Speech

Pārmaiņus pēc sanāca filmu noskatīties Cinamonaa, T/C Alfa. Krēsli tur, jāatzīst, joprojām bija tik pat neērti kā iepriekš. Kur nu vēl tie super nepraktiskie elkoņturi, uz kuriem ne tā atbalstoties, negaidīti var saņemt pārsteigumu -> klēpī iegāzt atvērtu dzērienu :( TG* man nebija atvērtās taras :D

Bet ko nu par kinoteātri, filma taču bij galvenais. Atzīšos, mēģināju to skatīt mājās apstākļos, bet pēc noskatītām 20min sapratu, ka šī ir kinoteātra filma. Mājās vnk diezgan viegli no tās novērsties, jo filmas sižets ir salīdzinoši lēns, bez mega 'action'.. toties ar ĻOTI LABU humora izjūtu pasniegta.. nerunājot par abu galveno varoņu aktierspēli -> IZCILI!!!

Filma ļoooooooti laba...nebeidzu vien sajūsmināties par to, kā karalis spēja par sevi pasmieties (uzskatu, ka šāda īpāšība cilvēkos ir tikai +)  ... Viņš perfekti ar saviem komentāriem defektu pārvērta efektā :)  nu asprātis, kas asprātis :)

Kā arī nenormāli labs bij tas bezpapīru skolotājs, kurš visu ir iemācījies no savas pieredzes.. ko un kā apguvis un, kā dakterējis cilvēkus ar dikcijas problēmām, Jums jānoskaidro pašiem. Attieksme, kā viņš to darīja bija ->AMAZING*!!

*TG - Thank God, Paldies Dievam
*AMAZING - apbrīnojams, izcils

Nav komentāru: